سال ۲۰۲۱میلادی هم با اتفاقات ریز ودرشت خود و متاثر از همه گیری ویروس کرونا و جهش های مختلفش به پایان رسید .
هرچند در مقایسه با سال ماقبل آن ورزش شرایط بهتری داشت و با از سرگیری لیگ های مختلف شاهد رونق دوباره آن بودیم اما همچنان محدودیت های کرونایی بر بسیاری از فعالیت های ورزشی سایه افکنده و آن ها را متاثر ازخود قرار داده است.
در کشور آذربایجان نیز به دلیل همین محدودیت ها بسیاری از امور از جمله فعالیت های ورزشی و بازگشایی مرزهای زمینی و هوایی وصدور روادید تحت تاثیر قرار گرفت و متعاقب آن باشگاه رکورد نتوانست اهداف و برنامه های مدنظر خود را در محورهای مختلف از جمله اردوهای آماده سازی مشترک، دوره های آموزش مربیگری و دانش افزایی و توسعه آکادمی ها و کمپ های ورزشی را برگزار کند وتنها در بخش فوتسال و فوتبال موفق به تیمداری در لیگ برتر و لیگ های پایه شده است.
قطع به یقین با گسترش واکسیناسیون در کشورآذربایجان و تقویت ایمنی عمومی در برابر جهش های کرونا این امید وجود دارد تا باشگاه رکورد در سال جدید میلادی بتواند اهداف ترسیم شده خود را در حوزه های مختلف اجرایی کند.
در این میان توسعه همکاری ها با ورزش ایران در ابعاد مختلف به عنوان یک هدف راهبردی مورد توجه این باشگاه قرار دارد و تلاش خواهیم کرد در سایه مناسبات رو به توسعه دو کشور آن را اجرایی کنیم.
برای همه مردم جهان در سال جدید آرزوی جهانی عاری از کرونا، جنگ و ناعدالتی آرزومندم وامیدوارم در این سال باشگاه رکورد بتواند به رسالت و وظیفه خود در توسعه ورزش به خوبی عمل کند.
با احترام
رضا ابراهیمی مدیر باشگاه رکورد جمهوری آذربایجان